Ubytování ve městě Ses Salines

Město Ses Salines se nachází v regionu Ibiza ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ses Salines nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ses Salines

Finca El Idilio
Finca El Idilio

10 / 10 (1 hodnocení)

Finca El Idilio se nachází v Ses Salines a nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaná vila má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 4 koupelny se sprchou a fénem. K dispozici je satelitní TV s plochou obrazovkou a iPad. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Vila stojí 38 km od aquaparku Aqualand El Arenal a 49 km od kongresového centra Palma. Na letiště Palma de Mallorca je to 47 km.

Mi Casita
Mi Casita

9,2 / 10 (16 hodnocení)

Mi Casita se nachází v Ses Salines, v blízkosti pláže Las Salinas a 2,4 km od pláže Es Codolar. Nabízí terasu s výhledem na hory, zahradu a gril. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,4 km od pláže Es Cavallet a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 1 koupelnu s bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Mi Casita stojí 10 km od přístavu Ibiza a 11 km od přístavu Botafoch. Na letiště Ibiza jsou to 3 km.

Casa Munich
Casa Munich

9 / 10 (82 hodnocení)

V ubytování Casa Munich máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamentos Casa Munich nabízí ubytování v Ses Salines, 6 km od města Ibiza. Nabízí saunu, fitness centrum, 3 venkovní bazény a bar. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi a na místě je neplacené soukromé parkoviště. Všechny klimatizované pokoje mají TV s plochou obrazovkou, dokovací stanici pro iPod a trezor. Některé pokoje mají terasu nebo balkon. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu. K dispozici jsou také župany a pantofle. K dispozici je služba concierge. Apartamentos Casa Munich nabízí také tenis, bezplatné půjčení jízdních kol a placenou půjčovnu aut. Pláž Platja d'en Bossa, Platja des Cavallet a Platja de Ses Salines jsou vzdálené 3 km. Na letiště Ibiza jsou to 3 km.