Ubytování ve městě Sierra

Město Sierra se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sierra nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sierra

Casa Collao 24
Casa Collao 24

9,9 / 10 (47 hodnocení)

V ubytování Casa Collao 24 máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Collao 24 se nachází v Liandres v Kantábrii a nabízí terasu a výhled na hory. Tento prázdninový dům má zahradu. Tento prázdninový dům má obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s jídelním koutem a koupelnu se sprchou. Prázdninový dům stojí 54 km od Santanderu a 56 km od Llanesu. Na letiště Santander je to 54 km.

El Rincon de Cabello
El Rincon de Cabello

9,5 / 10 (10 hodnocení)

El Rincon de Cabello se nachází v Sierra a nabízí zahradu, terasu, restauraci a bar. Ubytování je vzdálené necelý 1 km od pláže Playa de Luaña, 43 km od přístavu Santander a 44 km od Puerto Chico. Některé pokoje mají balkon s výhledem do zahrady. Všechny pokoje mají TV s plochou obrazovkou. Pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. El Rincon de Cabello podává každé ráno kontinentální snídani. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky a španělsky. Ubytování je vzdálené 44 km od festivalového paláce Santander a kasina El Sardinero. Letiště Santander je ve vzdálenosti 40 km.