Ubytování ve městě Sigueruelo

Město Sigueruelo se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sigueruelo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sigueruelo

Majada De Sigueruelo
Majada De Sigueruelo

8,9 / 10 (16 hodnocení)

Majada De Sigueruelo se nachází 36 km od přírodního parku Hayedo de Tejera Negra a nabízí výhled na hory, bar a terasu. Tento venkovský dům má DVD přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a mikrovlnnou troubou, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 4 ložnice a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Venkovský dům má sluneční terasu. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Majada De Sigueruelo stojí 92 km od letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas.

La cañada real
La cañada real

8,9 / 10 (7 hodnocení)

La cañada real se nachází 36 km od přírodního parku Hayedo de Tejera Negra a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na bazén. Nabízí terasu, gril, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má DVD přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 3 ložnice a 3 koupelny se sprchou a vířivkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také vířivka. V okolí se lze věnovat lyžování. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 92 km.