Ubytování ve městě Socuéllamos

Město Socuéllamos se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Socuéllamos nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Socuéllamos

La Casita de los Almendros
La Casita de los Almendros

10 / 10 (2 hodnocení)

La Casita de los Almendros se nachází v obci Socuéllamos a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Prázdninový dům má terasu, výhled na bazén, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je dětské hřiště a gril. La Casita de los Almendros stojí 131 km od letiště Albacete. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Hostal Santa Barbara
Hostal Santa Barbara

7,2 / 10 (127 hodnocení)

Hostal Santa Barbara se nachází v obci Socuéllamos, 500 metrů od kostela Nuestra Señora de la Asunción, a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Na místě je restaurace. Pokoje jsou vybavené TV s plochou obrazovkou. Ve vlastní koupelně najdete vanu nebo sprchu. Hostal Santa Barbara se nachází v živé oblasti a nabízí přístup k místnímu krytému bazénu, fitness centru, vířivce a sauně nedaleko. K dispozici je také muzeum vína. Hostal Santa Barbara stojí 37 km od Alcazar de San Juan a Ruidery. Campo de Criptana je 34,5 km daleko.