Ubytování v regionu Soto

V regionu Soto nabízíme celkem 2 možností ubytování. Celkově v našem katalogu evidujeme pro region Soto 0 měst či vesnic, ve kterých nabízíme hotely, penziony nebo jiné ubytování.

Další ubytování v oblasti Soto

CASA RURAL SIMÓN
CASA RURAL SIMÓN

10 / 10 (3 hodnocení)

CASA RURAL SIMÓN se nachází v Sotu a nabízí zahradu, terasu a gril. Prázdninový dům má balkon s výhledem do zahrady, 3 ložnice a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na letiště Asturias je to 141 km.

Hostal Peña Santa
Hostal Peña Santa

9,1 / 10 (303 hodnocení)

Hostal Peña Santa se nachází v centru národního parku Picos de Europa ve městě Soto De Sajambre. Tento okouzlující penzion nabízí bezplatné Wi-Fi, bar a restauraci. Rustikální penzion s dřevěnými a kamennými prvky nabízí barevné pokoje s krásným výhledem. V restauraci hotelu Peña Santa se podávají domácí jídla a místní produkty. Hotel je obklopen přírodou a je ideální pro outdoorové aktivity, jako je pěší turistika nebo cyklistika. V okruhu 20 minut jízdy najdete řadu tradičních španělských restaurací. Přímo u hotelu je autobusová zastávka. Oseja de Sajambre je vzdálená 5 km a k přehradě Riaño dojedete za 45 minut. Cangas de Onis je ve stejné vzdálenosti.