Ubytování ve městě Tahal

Město Tahal se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Tahal nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tahal

Casa La Colina Mandarina I
Casa La Colina Mandarina I

9,4 / 10 (31 hodnocení)

Casa La Colina Mandarina I se nachází asi 32 km od závodního okruhu Almeria a nabízí ubytování se zahradou, terasou, grilem a výhledem na město. Tento prázdninový dům nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Tento prázdninový dům má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště a v okolí se lze věnovat cyklistice. Casa La Colina Mandarina I stojí 38 km od pouště Tabernas. Na letiště Almeria je to 64 km.

Casa La Colina Mandarina II Casa de madera
Casa La Colina Mandarina II Casa de madera

9,2 / 10 (25 hodnocení)

Casa La Colina Mandarina II Casa de madera se nachází 38 km od pouště Tabernas a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem do zahrady. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 oddělené ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň a 1 koupelnu. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. K dispozici je dětské hřiště a gril. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Na letiště Almeria je to 63 km.

Los Siete Encantos
Los Siete Encantos

9,2 / 10 (4 hodnocení)

Los Siete Encantos se nachází asi 32 km od závodního okruhu Almeria a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na řeku. Nabízí výhled do zahrady a je vzdálen 37 km od pouště Tabernas. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Letiště Almeria je vzdáleno 63 km.