Ubytování ve městě Talaveruela

Město Talaveruela se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Talaveruela nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Talaveruela

Lalisea
Lalisea

9,6 / 10 (87 hodnocení)

Tento okouzlující venkovský dům nabízí venkovní bazén a klimatizované pokoje a apartmány. Lalisea se nachází kousek od Talaveruela de la Vera a podává snídaně a večeře připravené z domácích produktů. Všechny světlé pokoje a apartmány mají topení a TV s plochou obrazovkou. Ve vlastní koupelně najdete fén. Pokoje mají buď vlastní balkon nebo verandu, některé s působivým výhledem na údolí Tietar. Apartmány mají obývací pokoj a kuchyňský kout s varnou deskou a mikrovlnnou troubou. Je také možné rezervovat celý dům pro skupiny až 14 osob. Dům se může pochlubit prostorným obývacím pokojem s knihami, stolními hrami a TV. Venku je krytá terasa se stolním fotbalem, kamny na dřevo a grilem. Lalisea stojí na pěkném pozemku, kde najdete slepice, kachny, labutě a pávy. Madrid je vzdálený asi 2 hodiny jízdy a Caceres 150 km.

Hostal Zaguan
Hostal Zaguan

9,1 / 10 (47 hodnocení)

V ubytování Hostal Zaguan máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hostal Zaguan se nachází v Talaveruele, 28 km od kláštera Monasterio de Yuste, a nabízí bar, pokoje a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Všechny pokoje mají balkon. Všechny pokoje v penzionu mají klimatizaci, šatní skříň, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo, ručníky a terasu s výhledem na hory. Hostal Zaguan podává kontinentální snídani. Na letiště Salamanca je to 208 km.

casa La Vera rural
casa La Vera rural

8,9 / 10 (8 hodnocení)

V ubytování casa La Vera rural máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. casa La Vera rural se nachází asi 28 km od kláštera Monasterio de Yuste a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na hory. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 ložnice, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, kuchyň s lednicí a obývací pokoj. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také vířivka. Casa La Vera rural zajišťuje službu půjčení jízdních kol. Na letiště Salamanca je to 208 km.