Ubytování ve městě Tamajón

Město Tamajón se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Tamajón nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tamajón

La Casita de Leire
La Casita de Leire

9,2 / 10 (20 hodnocení)

La Casita de Leire se nachází v Tamajónu v regionu Castilla-La Mancha a nabízí balkon. Hosté mohou využívat patio. Venkovský dům s terasou a výhledem na hory má 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Na letiště Madrid-Torrejón je to 81 km.

La Posada de Tamajon
La Posada de Tamajon

8,6 / 10 (59 hodnocení)

La Posada de Tamajon se nachází v Tamajónu a má klasický interiér se starožitným nábytkem. Penzion má restauraci a zahradu. Všechny pokoje jsou jedinečně zařízené a vybavené TV s plochou obrazovkou a DVD přehrávačem. Některé pokoje mají balkon. Ve vlastní koupelně najdete vířivku, fén a bezplatné toaletní potřeby. La Posada de Tamajon má sdílený lounge a hernu. V okolí se můžete věnovat cyklistice a pěší turistice. K přehradě El Vado dojedete autem za 15 minut. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 64 km. Parkování na místě je zdarma.

Hotel rural la casona de Tamaya
Hotel rural la casona de Tamaya

6,3 / 10 (85 hodnocení)

Hotel rural la casona de Tamaya se nachází v Tamajónu, 45 km od přírodního parku Hayedo de Tejera Negra. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, terasou a restaurací. Tento 2hvězdičkový hotel nabízí pokojovou službu, služby concierge a bezplatné Wi-Fi. Na skleničku můžete zajít do baru. Všechny pokoje mají psací stůl, TV, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Všechny pokoje mají šatní skříň. Hotel rural la casona de Tamaya stojí 48 km od paláce Palacio del Infantado a 49 km od parku Parque de la Concordia. Na letiště Madrid-Torrejón je to 78 km.