Ubytování ve městě Tarilonte

Město Tarilonte se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Tarilonte nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tarilonte

Hotel Rural El Yunque
Hotel Rural El Yunque

9,7 / 10 (102 hodnocení)

Nachází se 43 km od přírodní rezervace Fuentes Carrionas y Fuente Cobre, Tříhvězdičkový Hotel Rural El Yunque se nachází v Tarilonte a nabízí zahradu, sdílený lounge a terasu. Tento 3hvězdičkový hotel nabízí sdílenou kuchyň, turistické informace a bezplatné Wi-Fi. Vila Romana La Olmeda je vzdálená 49 km. Všechny apartmány mají sporák, myčku nádobí, kávovar, sprchu, toaletní potřeby zdarma a psací stůl. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu s fénem a některé také terasu a jiné poskytují výhled na město. Hotelové pokoje zahrnují ložní prádlo a ručníky. Hotel Rural El Yunque podává snídani formou bufetu nebo kontinentální snídani. K dispozici je také gril. Hosté hotelu Rural El Yunque se mohou v Tarilonte a okolí věnovat různým aktivitám, jako je pěší turistika, rybaření a kanoistika. Na letiště León je to 112 km.

El Encinar
El Encinar

9,4 / 10 (21 hodnocení)

El Encinar se nachází v Tarilonte a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi, turistické informace a bezplatnou kyvadlovou dopravu. 19 km od Cervera de Pisuerga. Nabízí výhled na hory. Prázdninový dům má 5 ložnic, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Prázdninový dům stojí 44 km od Aguilar de Campóo a 46 km od Sotres.