Ubytování ve městě Tazona

Město Tazona se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Tazona nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tazona

Casa Miranda
Casa Miranda

8,9 / 10 (17 hodnocení)

V ubytování Casa Miranda máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Miranda se nachází v Tazoně, jen 1,5 km od Los Olmos. Nabízí ubytování se sdíleným loungem, zahradou, grilem a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům sídlí v budově z roku 1950, 3,1 km od Cañada Buendía a 4 km od Las Cobatillas. Prázdninový dům má 6 ložnic, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na místě si můžete zahrát stolní tenis a v okolí se věnovat cyklistice. Casa Miranda stojí 6,7 km od Las Murtas a 8 km od Almirezu. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 105 km.

CASA RURAL EL ABUELO DE TAZONA
CASA RURAL EL ABUELO DE TAZONA

CASA RURAL EL ABUELO DE TAZONA se nachází v Tazoně. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště a sdílený lounge. Prázdninový dům má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s vanou nebo sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Albacete je to 105 km.