Ubytování ve městě Tereñes

Město Tereñes se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Tereñes nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tereñes

El Prau de Tereñes 2
El Prau de Tereñes 2

9,5 / 10 (2 hodnocení)

El Prau de Tereñes 2 se nachází v Tereñes, 4,4 km od La Cueva de Tito Bustillo, 7,8 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes a 13 km od Bufones de Pria. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Tento apartmán má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Muzeum Jurásico de Asturias je vzdálené 22 km. Letiště Asturias je vzdáleno 97 km.

Tiu Xico
Tiu Xico

9,2 / 10 (138 hodnocení)

Tento okouzlující penzion se nachází v malé vesnici Tereñes, jen 3,5 km od Ribadeselly. Nabízí bezplatné Wi-Fi a pohodlné pokoje kombinující stylový a rustikální nábytek. Tiu Xico poskytuje ubytování v prostorných, pečlivě zařízených pokojích s fantastickým výhledem na hory. Všechny mají TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s toaletními potřebami a fénem. Tiu Xico má jídelnu, kde se podává snídaně. Na požádání lze zajistit také večeře včetně místních a tradičních asturských jídel. Krásné pláže na severním pobřeží jsou vzdálené necelých 5 minut jízdy. Tiu Xico stojí 20 km od Cangas de Onís a 60 km od Gijónu.

Los Picos de Tereñes
Los Picos de Tereñes

8,9 / 10 (99 hodnocení)

Los Picos de Tereñes se nachází na asturském pobřeží, 10 minut jízdy od Ribadeselly. Tento apartmán má velkou zahradu s houpačkami, grilem a krásným výhledem na moře. Apartmán má dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí a dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi. Obývací pokoj s jídelnou je vybaven pohovkami, křesly a TV s plochou obrazovkou. Kuchyňský kout je vybavený varnou deskou, mikrovlnnou troubou a kávovarem. K dispozici je koupelna a fén si lze pronajmout. K dispozici je ložní prádlo, ručníky a společná prádelna. Personál hotelu Los Picos de Tereñes vám poskytne informace o okolí. Okouzlující město Lastres je vzdálené 25 minut jízdy a Jurské muzeum v Colunga 20 minut. Do Gijónu dojedete za 45 minut a do Santanderu za 1 hodinu a 15 minut.

El Prau de Tereñes
El Prau de Tereñes

El Prau de Tereñes se nachází v Tereñes, 2,2 km od pláže Playa de Santa Marina, 4,4 km od La Cueva de Tito Bustillo a 7,8 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a kuchyň. Apartmán je vzdálený 13 km od města Bufones de Pria a 22 km od muzea Jurásico de Asturias. Letiště Asturias je vzdáleno 97 km.