Ubytování ve městě Tesejerague

Město Tesejerague se nachází v regionu Fuerteventura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Tesejerague nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tesejerague

Casa Majos
Casa Majos

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa Majos se nachází v Tesejerague, 39 km od golfového hřiště Jandia Golf, 38 km od Eco Museo de Alcogida a 39 km od golfového klubu Fuerteventura. Hosté si zde mohou zahrát stolní tenis a využívat neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je zahrada, gril a dětské hřiště. Casa Majos stojí 45 km od muzea Casa Museo Unamuno Fuerteventura. Na letiště Fuerteventura je to 43 km.

Casa LA GUALJAMA Tesejerague
Casa LA GUALJAMA Tesejerague

9,8 / 10 (25 hodnocení)

V ubytování Casa LA GUALJAMA Tesejerague máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa LA GUALJAMA Tesejerague se nachází v Tesejerague, 42 km od golfového hřiště Jandia a 38 km od Eco Museo de Alcogida. Nabízí terasu a nepřetržitě otevřenou recepci. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má DVD přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 4 ložnice a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Nechybí ani satelitní TV s plochou obrazovkou. Prázdninový dům je vzdálený 39 km od golfového klubu Fuerteventura a 45 km od muzea Casa Museo Unamuno Fuerteventura. Na letiště Fuerteventura je to 43 km.

Hotel Rural Huerto Viejo
Hotel Rural Huerto Viejo

9,2 / 10 (553 hodnocení)

V ubytování Hotel Rural Huerto Viejo máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel Rural Huerto Viejo se nachází v Tesejerague a nabízí výhled na hory, zahradu, terasu a bar. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. Tento venkovský dům má TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s bezplatnými toaletními potřebami, fénem a vanou nebo sprchou. Hotel Rural Huerto Viejo stojí 42 km od golfového hřiště Jandia a 38 km od Eco Museo de Alcogida. Na letiště Fuerteventura je to 43 km.

Casa palmito
Casa palmito

9,1 / 10 (15 hodnocení)

Casa palmito se nachází v Tesejerague a nabízí terasu s výhledem na hory a bazén, celoroční venkovní bazén, fitness centrum a vířivku. Nabízí terasu, kulečník, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce vám ochotně poradí. Casa palmito má dětské hřiště a zahradu. Ubytování je vzdálené 37 km od golfového hřiště Jandia Golf a 39 km od golfového klubu Fuerteventura. Na letiště Fuerteventura je to 45 km.

Casa Ary
Casa Ary

9 / 10 (42 hodnocení)

V ubytování Casa Ary máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Ary se nachází v Tesejerague a nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště a nepřetržitě otevřenou recepci. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s vanou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. Casa Ary stojí 43 km od golfového hřiště Jandia a 37 km od Eco Museo de Alcogida. Na letiště Fuerteventura je to 42 km.