Ubytování ve městě Tiscar

Město Tiscar se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Tiscar nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tiscar

VTAR El Balcón de Cazorla
VTAR El Balcón de Cazorla

9,7 / 10 (14 hodnocení)

VTAR El Balcón de Cazorla se nachází 4,3 km od města Tiscar a nabízí klimatizaci. Tento apartmán s výhledem na hory má balkon a terasu. Prázdninový dům má 2 ložnice, TV, vybavenou kuchyň s mikrovlnnou troubou a lednicí, pračku a 1 koupelnu s bidetem. Prázdninový dům má terasu. VTAR El Balcón de Cazorla má gril a v okolí se lze věnovat cyklistice. Ubytování je vzdálené 37 km od Cazorly a 19 km od Quesady.

Alojamiento Rural Las Zagalas
Alojamiento Rural Las Zagalas

9 / 10 (27 hodnocení)

Alojamiento Rural Las Zagalas je venkovský dům ve městě Tiscar. Tento venkovský dům má 4 ložnice, 2 koupelny, plně vybavenou kuchyň s mikrovlnnou troubou a jídelní kout s krbem. K dispozici je klimatizace, topení, pračka a ložní prádlo. Alojamiento Rural Las Zagalas nabízí gril, zařízenou verandu a terasu. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Cazorla leží 17 km daleko.

Casas La Piedra De Tíscar
Casas La Piedra De Tíscar

7,3 / 10 (4 hodnocení)

Casas La Piedra De Tíscar se nachází v Tiscaru a nabízí ubytování s klimatizací a přístupem do zahrady s venkovním bazénem. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu s bidetem a fénem. Nechybí ani toustovač a kávovar. Casas La Piedra De Tíscar nabízí také gril. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 144 km.