Ubytování ve městě Tobarra

Město Tobarra se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Tobarra nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tobarra

CASA RURAL LAS PALMERAS
CASA RURAL LAS PALMERAS

9,5 / 10 (22 hodnocení)

CASA RURAL LAS PALMERAS se nachází v Tobarrě v regionu Castilla-La Mancha a nabízí balkon a výhled na bazén. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. K dispozici je TV s plochou obrazovkou, DVD a CD přehrávač. Na místě je dětské hřiště. K dispozici je venkovní bazén a terasa. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Letiště Albacete je vzdáleno 57 km.

Apartamento
Apartamento

Apartamento se nachází v Tobarrě. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmán má terasu, 2 oddělené ložnice a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na letiště Albacete je to 46 km.

Alojamiento Rural
Alojamiento Rural

8,8 / 10 (86 hodnocení)

Alojamiento Rural se nachází v Tobarrě a nabízí sdílený lounge, terasu a bezplatné Wi-Fi. K dispozici je sdílená kuchyň, turistické informace a úschovna zavazadel. Pokoje mají lednici, mikrovlnnou troubu, kávovar, sprchu, toaletní potřeby zdarma a psací stůl. Všechny pokoje mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou a některé také balkon. Alojamiento Rural poskytuje pokoje s ložním prádlem a ručníky. Na letiště Albacete je to 46 km.