Ubytování ve městě Tocon De Quentar

Město Tocon De Quentar se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Tocon De Quentar nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tocon De Quentar

EL PAJAR DE ANGELINES
EL PAJAR DE ANGELINES

9,1 / 10 (18 hodnocení)

EL PAJAR DE ANGELINES se nachází v Granadě, 29 km od vědeckého parku, a nabízí výhled na řeku, zahradu, terasu a gril. Tento prázdninový dům sídlí v budově z roku 1965, 30 km od muzea San Juan de Dios a od Alhambry a Generalife. Prázdninový dům má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Prázdninový dům je vzdálený 30 km od bulváru Paseo de los Tristes a 31 km od granadské katedrály. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdáleno 48 km.

El Pedregal Del Tocón
El Pedregal Del Tocón

8,5 / 10 (2 hodnocení)

El Pedregal Del Tocón se nachází ve městě Tocon De Quentar, 29 km od vědeckého parku Granada, 30 km od muzea San Juan de Dios a 30 km od Alhambry a Generalife. Tento prázdninový dům je vzdálený 30 km od třídy Paseo de los Tristes a 31 km od granadské katedrály. Tento klimatizovaný prázdninový dům má terasu, 3 oddělené ložnice a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Prázdninový dům stojí 31 km od baziliky San Juan de Dios a 32 km od vlakového nádraží Granada. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdáleno 48 km.