Ubytování ve městě Tolosa

Město Tolosa se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Tolosa nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tolosa

Casa el Autillo en Tolosa ( Alcalá del Júcar )
Casa el Autillo en Tolosa ( Alcalá del Júcar )

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Casa el Autillo en Tolosa (Alcalá del Júcar) se nachází v Tolose a nabízí klimatizované ubytování s terasou. Výhled směřuje na město a hory. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Albacete je to 64 km.

ALCALA DEL JUCAR, Casa rural Rio Tranquilo 1 -Piscina privada-
ALCALA DEL JUCAR, Casa rural Rio Tranquilo 1 -Piscina privada-

8,8 / 10 (5 hodnocení)

V ubytování ALCALA DEL JUCAR, Casa rural Rio Tranquilo 1 -Piscina privada- máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. ALCALA DEL JUCAR, Casa rural con chimenea, Rio Tranquilo 1 se nachází v Tolose a nabízí klimatizované ubytování se soukromým bazénem, výhledem na bazén a balkonem. Nachází se 1 km od La Gila a nabízí bezplatné Wi-Fi a nepřetržitě otevřenou recepci. Tento venkovský dům má 4 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na jezero. Venkovský dům má sluneční terasu. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo cyklistice nebo relaxovat v zahradě a využívat gril. ALCALA DEL JUCAR, Casa rural con chimenea, Rio Tranquilo 1 stojí 5,5 km od Alcalá del Júcar a 7,8 km od Las Eras. Na letiště Albacete je to 64 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casa Rural Rio Jucar
Casa Rural Rio Jucar

Casa Rural Rio Jucar se nachází v Tolose a nabízí výhled na hory a bezplatné Wi-Fi. Všechny apartmány mají terasu s výhledem na město, kabelovou TV s plochou obrazovkou, posezení, dobře vybavenou kuchyň a vlastní koupelnu se sprchou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. K vybavení patří lednice, myčka nádobí, mikrovlnná trouba a kávovar. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo rybaření, relaxovat v zahradě a využívat gril. Na letiště Albacete je to 64 km.