Ubytování ve městě Torá de Riubregós

Město Torá de Riubregós se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Torá de Riubregós nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Torá de Riubregós

Cal Fasi
Cal Fasi

8,6 / 10 (37 hodnocení)

Cal Fasi se nachází v Torá de Riubregós, 31 km od golfového hřiště Ribera Salada a 39 km od muzea Igualada Muleteer. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a posezením. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou a bezplatnými toaletními potřebami a kuchyň s lednicí, sporákem a mikrovlnnou troubou. K dispozici je také varná deska, toustovač a kávovar. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Apartmán je vzdálený 39 km od muzea kože Igualada a 45 km od divadla Kursaal. Letiště Andorra–Letiště La Seu d'Urgell leží 82 km od Cal Fasi.

Hotel Rural Jaumet
Hotel Rural Jaumet

7,9 / 10 (111 hodnocení)

Hotel Rural Jaumet se nachází v obci Torá de Riubregós, 32 km od golfového hřiště Ribera Salada, a nabízí ubytování s možností bezplatného půjčení jízdních kol, neplacené soukromé parkoviště, sezónní venkovní bazén a zahradu. Tento 2hvězdičkový hotel nabízí sdílený lounge a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou. Hosté si mohou vychutnat katalánskou a středomořskou kuchyni v restauraci nebo si dát koktejl v baru. Všechny pokoje jsou vybavené psacím stolem a TV s plochou obrazovkou. Všechny pokoje jsou vybavené bezpečnostní schránkou a některé mají terasu a jiné výhled na město. Hotel Rural Jaumet poskytuje pokoje s ložním prádlem a ručníky. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Hotel Rural Jaumet má také dětské hřiště. V Torá de Riubregós a okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a dalším aktivitám. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří katalánsky, anglicky, španělsky a francouzsky. Hotel Rural Jaumet stojí 39 km od muzea Igualada Muleteer a muzea kůže Igualada. Letiště Andorra–La Seu d'Urgell, 82 km od ubytování, nabízí placenou dopravu na letiště.

Villa Vallerosa
Villa Vallerosa

7 / 10 (6 hodnocení)

Villa Vallerosa se nachází v Torá de Riubregós, 18 km od golfového hřiště Ribera Salada a 36 km od kulturního parku Cardona Salt Mountain. Nabízí bezplatné Wi-Fi, restauraci a klimatizaci. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 9 ložnic, 9 koupelen, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na místě si lze pronajmout auto. Villa Vallerosa stojí 84 km od letiště Andorra-La Seu d'Urgell. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.