Ubytování ve městě Tornavacas

Město Tornavacas se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Tornavacas nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tornavacas

Antigua Posada, Valle del Jerte
Antigua Posada, Valle del Jerte

9,6 / 10 (240 hodnocení)

Valle del Jerte se nachází v Tornavacas, 46 km od náměstí Plaza Mayor, Antigua Posada, a nabízí sdílený lounge, nekuřácké pokoje a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Výhled směřuje na město. Pokoje mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Antigua Posada, Valle del Jerte nabízí kontinentální nebo bezlepkovou snídani. V Tornavacích a okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice. Antigua Posada, Valle del Jerte stojí 4,3 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos. Na letiště Salamanca je to 116 km.

Apartamentos Rurales Tía Josefa
Apartamentos Rurales Tía Josefa

9,3 / 10 (128 hodnocení)

Nachází se 5 km od přírodní rezervace Garganta del Infierno, Apartamentos Rurales Tía Josefa nabízí apartmány v rustikálním stylu. Ubytování se nachází v malé vesnici Tornavacas v údolí Jerte. Každý apartmán má obývací pokoj s krbem, pohovkou a TV. Kuchyňský kout je vybavený pračkou a mikrovlnnou troubou. V koupelně je sprcha. Některé apartmány mají balkon. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a jízdě na koni. Na místě se můžete věnovat sběru třešní. V obci najdete několik barů, restaurací a supermarketů. Historické město Plasencia je vzdálené 46 km. Do lyžařského střediska La Covatilla dojedete autem za 50 minut.

APARTAMENTO RURAL ABUELO EMILIO
APARTAMENTO RURAL ABUELO EMILIO

9,3 / 10 (25 hodnocení)

APARTAMENTO RURAL s výhledem na hory ABUELO EMILIO nabízí ubytování s balkonem a kávovarem, asi 46 km od náměstí Plaza Mayor. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, sdílený lounge a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má terasu, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, kabelovou TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 1 koupelnu se sprchou a vířivkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici dětské hřiště a v okolí se lze věnovat lyžování. APARTAMENTO RURAL ABUELO EMILIO stojí 4,4 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos. Na letiště Salamanca je to 116 km.

La Escondida
La Escondida

9 / 10 (23 hodnocení)

V ubytování La Escondida máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Escondida se nachází ve městě Tornavacas, 47 km od náměstí Plaza Mayor, a nabízí vířivku. Nabízí Wi-Fi zdarma a balkon. Prázdninový dům má 5 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 6 koupelen se sprchou a vířivkou. K dispozici je také posezení, pračka a 6 koupelen s fénem. Prázdninový dům stojí 4,9 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos. Na letiště Salamanca je to 115 km.

APARTAMENTO TURÍSTICO ABUELO TEÓFILO
APARTAMENTO TURÍSTICO ABUELO TEÓFILO

APARTAMENTO TURÍSTICO ABUELO TEÓFILO se nachází ve městě Tornavacas. Apartmán sídlí v budově z roku 2016, 46 km od náměstí Plaza Mayor a 4,8 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos. Tento klimatizovaný apartmán má 2 oddělené ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň a 1 koupelnu. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na letiště Salamanca je to 115 km.