Ubytování ve městě Torquemada

Město Torquemada se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Torquemada nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Torquemada

Hostal Catalina de Austria
Hostal Catalina de Austria

8,1 / 10 (345 hodnocení)

V ubytování Hostal Catalina de Austria máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Catalina de Austria se nachází v centru města Torquemada, 500 metrů od románského mostu. Nabízí pokoje s bezplatným Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnou. Na místě je restaurace a bar. K dispozici je také lounge a personál recepce vám poskytne informace o tom, co vidět a dělat v klidném městě Torquemada a okolí. Catalina de Austria je vzdálená 15 minut jízdy od Palencie. Díky dobrému přístupu na dálnici A-62 dojedete do Valladolidu asi za 35 minut a do Burgosu za 45 minut.

Hostal Carazo
Hostal Carazo

6,9 / 10 (83 hodnocení)

Hostal Carazo se nachází v Torquemada, 22 km od katedrály Palencia, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, společným lounge a terasou. Hotel stojí 21 km od divadla Teatro Principal, 22 km od náměstí Plaza Mayor Palencia a 22 km od vlakového nádraží RENFE v Palencii. Hosté se mohou najíst v restauraci nebo si dát drink v baru. Ve všech prostorách je dostupné bezplatné Wi-Fi. V hostelu se podává kontinentální snídaně. Hostal Carazo stojí 22 km od diecézního muzea a golfového hřiště Isla 2 Aguas. Na letiště Valladolid je to 69 km.