Ubytování ve městě Torralba

Město Torralba se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Torralba nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Torralba

Casa Rural Consuelo
Casa Rural Consuelo

9,6 / 10 (69 hodnocení)

Casa Rural Consuelo se nachází v Torralbě, pouhých 36 km od vlakového nádraží Cuenca, a nabízí terasu, restauraci a sdílenou kuchyň. Nabízí výhled na město a hory a je vzdálen 36 km od věže Mangana. Klimatizovaná chata má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 5 koupelen se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je také posezení a 5 koupelen. Personál recepce hovoří anglicky a španělsky. Na místě je dětské hřiště. Po dni stráveném pěší turistikou nebo rybařením mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Casa Rural Consuelo se nachází 36 km od katedrály Nuestra Señora de Gracia a visutých domů Cuenca. Letiště Madrid-Torrejón je vzdálené 144 km.

Finca Casaes Apartamentos
Finca Casaes Apartamentos

9,3 / 10 (224 hodnocení)

V ubytování Finca Casaes Apartamentos máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Finca Casaes Apartamentos se nachází v Torralba de Oropesa a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s venkovním bazénem. Venkovský dům má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu s bidetem a toaletními potřebami zdarma. Nechybí ani toustovač a kávovar. Finca Casaes Apartamentos nabízí také dětské hřiště. Na místě si můžete zahrát stolní tenis a v okolí se věnovat pěší turistice. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 174 km.

Hotel Campoblanco
Hotel Campoblanco

7,5 / 10 (15 hodnocení)

Hotel Campoblanco se nachází v Torralbě de Calatrava a nabízí bar. Nabízí restauraci, nepřetržitě otevřenou recepci, pokojovou službu a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Hotel má rodinné pokoje. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. V Torralba de Calatrava a okolí se mohou hosté věnovat pěší turistice, cyklistice, rybaření a dalším aktivitám. Ubytování je vzdálené 17 km od Ciudad Real a 39 km od Manzanares.

Finca Casaes Casa grande
Finca Casaes Casa grande

Finca Casaes se nachází v Torralba de Oropesa a nabízí zahradu a terasu. Vila má také vlastní bazén. Klimatizovaná vila se skládá z 10 samostatných ložnic, plně vybavené kuchyně a 8 koupelen. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou.