Ubytování ve městě Torre Alháquime

Město Torre Alháquime se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Torre Alháquime nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Torre Alháquime

Casa abuelo Juan
Casa abuelo Juan

9,8 / 10 (5 hodnocení)

Casa abuelo Juan se nachází v Torre Alháquime, 29 km od náměstí Plaza de Espana a 29 km od Iglesia de Santa María la Mayor. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Ubytování je vzdálené 28 km od stromy lemované třídy Tajo a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento prázdninový dům má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou a kuchyň. Prázdninový dům stojí 33 km od Cueva del Gato a 27 km od vlakového nádraží Ronda. Na letiště Malaga je to 101 km.

Kampaoh Pueblos Blancos
Kampaoh Pueblos Blancos

9 / 10 (3 hodnocení)

Kampaoh Pueblos Blancos se nachází 33 km od náměstí Plaza de Espana a nabízí ubytování, restauraci, zahradu, terasu a bar. V luxusním stanu je k dispozici dětské hřiště. Iglesia de Santa María Kampaoh Pueblos Blancos stojí 34 km od města la Mayor a 33 km od Tajo's Tree-lemované Avenue. Na letiště Malaga je to 99 km.

El Tempranillo 2
El Tempranillo 2

8,7 / 10 (32 hodnocení)

El Tempranillo 2 se nachází v Torre Alháquime a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště a nepřetržitě otevřenou recepci. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. K dispozici je také gril. El Tempranillo 2 stojí 29 km od náměstí Plaza de Espana a města Iglesia de Santa María la Mayor. Na letiště Malaga je to 101 km.

El Tempranillo 1
El Tempranillo 1

7,4 / 10 (7 hodnocení)

El Tempranillo 1 se nachází v Torre Alháquime, pouhých 29 km od náměstí Plaza de Espana, a nabízí sezónní venkovní bazén, terasu a nepřetržitě otevřenou recepci. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 oddělené ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň a 2 koupelny. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na místě je k dispozici dětské hřiště. Iglesia de Santa María El Tempranillo 1 stojí 29 km od města la Mayor a ulice Tajo lemované stromy. Na letiště Malaga je to 101 km.