Ubytování ve městě Torre del Campo

Město Torre del Campo se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Torre del Campo nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Torre del Campo

ALOJAMIENTO MIRASIERRA
ALOJAMIENTO MIRASIERRA

9,1 / 10 (61 hodnocení)

V ubytování ALOJAMIENTO MIRASIERRA máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. ALOJAMIENTO MIRASIERRA se nachází v Torre del Campo a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, výhledem na město a přístupem do vířivky. Některé apartmány mají klimatizaci, TV s plochou obrazovkou, pračku, kávovar a kuchyň. Každé ráno se zde podává kontinentální snídaně. ALOJAMIENTO MIRASIERRA má také terasu. Muzeum provincie Jaén a vlakové nádraží Jaén jsou vzdálené 11 km. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 113 km.

Las Parras House - Casa en torredelcampo
Las Parras House - Casa en torredelcampo

9,1 / 10 (35 hodnocení)

V ubytování Las Parras House - Casa en torredelcampo máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Nachází se v Torre del Campo, 12 km od muzea provincie Jaén a vlakového nádraží Jaén, Las Parras House - Casa en torredelcampo nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Prázdninový dům má balkon a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a kulečníku. Prázdninový dům má 2 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Katedrála Jaén je vzdálená 12 km. Las Parras House - Casa en torredelcampo stojí 113 km od letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen.

Casa Ascensión
Casa Ascensión

Casa Ascensión se nachází v Torre del Campo a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nachází se 12 km od Museo Provincial de Jaén a nabízí terasu a bezplatné parkování. Tato klimatizovaná chata má 3 oddělené ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň a 1 koupelnu. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Chata je vzdálená 12 km od vlakového nádraží Jaén a 15 km od katedrály Jaén. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdáleno 110 km.

Hotel Torrezaf
Hotel Torrezaf

6,8 / 10 (113 hodnocení)

Tento rodinný hotel se nachází v Torre del Campo, 15 minut jízdy od centra Jaénu. Nabízí klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnou s fénem. Hotel Torrezaf má restauraci, která podává tradiční pokrmy z Jaénu, které jsou založeny na místním olivovém oleji. K dispozici je také bar s terasou, kde si můžete vychutnat drink na slunci. Torrezaf má dobrý přístup k dálnici A-44 a leží něco málo přes hodinu jízdy od úžasných měst Córdoba a Granada. Vedle hotelu vede cyklostezka přes města produkující olivový olej.

Mirador de Garciez
Mirador de Garciez

6,4 / 10 (12 hodnocení)

Mirador de Garciez se nachází asi 11 km od muzea provincie Jaén. Nabízí výhled na hory, zahradu, sdílený lounge a terasu. Tento venkovský dům nabízí bezplatné parkování a sdílenou kuchyň. Tento klimatizovaný venkovský dům má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, kuchyň s lednicí a obývací pokoj. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Venkovský dům zajišťuje službu půjčení jízdních kol a aut. V okolí se lze věnovat cyklistice. Mirador de Garciez stojí 11 km od vlakového nádraží Jaén a 12 km od katedrály Jaén. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 113 km.