Ubytování ve městě Torremegía

Město Torremegía se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Torremegía nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Torremegía

Albergue Rojo Plata
Albergue Rojo Plata

7,3 / 10 (204 hodnocení)

Albergue Rojo Plata se nachází v Torremegíi a nabízí sdílený lounge, terasu, restauraci a bar. Ubytování je vzdálené 13 km od Palacio de Monsalud, 14 km od Santuario de la Piedad a 14 km od Convento de San Antonio. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce, doprava na letiště, sdílená kuchyň a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Každé ráno se podává à la carte, kontinentální nebo vegetariánská snídaně. Hostel je vzdálený 16 km od Casa de Mitreo a 17 km od maurské pevnosti Alcazaba. Na letiště Badajoz je to 56 km.

Hostal Restaurante Milenium
Hostal Restaurante Milenium

6,7 / 10 (328 hodnocení)

Zdarma Hostal Restaurante Milenium se nachází v Torremejia, městě ležícím na cestě svatého Jakuba, a nabízí pokoje i ve všech prostorách zdarma dostupné Wi-Fi. V restauraci se podávají typické místní pokrmy. Všechny pokoje mají klimatizaci, topení a TV. Ve vlastní koupelně najdete sprchu. Milenium Hostal Restaurante leží 15 minut jízdy od Meridy a 70 km od Badajozu. Autobusové nádraží před hotelem zajišťuje spojení do Sevilly a Gijonu.