Ubytování ve městě Torremocha del Campo

Město Torremocha del Campo se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Torremocha del Campo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Torremocha del Campo

Casa Rural La Alegría de la Alcarria III
Casa Rural La Alegría de la Alcarria III

9 / 10 (2 hodnocení)

Casa Rural La Alegría de la Alcarria III se nachází v Torremocha del Campo a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a společným salonkem. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 4 ložnice, 2 koupelny s bidetem a sprchou, posezení a kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Casa Rural La Alegría de la Alcarria III má gril. Na letiště Madrid-Torrejón je to 91 km.

Casa La Alegría de La Alcarria I
Casa La Alegría de La Alcarria I

8,7 / 10 (3 hodnocení)

Casa La Alegría de La Alcarria I se nachází v Torremocha del Campo a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tento venkovský dům má zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Venkovský dům s terasou a výhledem do zahrady má 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Na letiště Madrid-Torrejón je to 91 km.