Ubytování ve městě Trobajo del Camino

Město Trobajo del Camino se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Trobajo del Camino nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Trobajo del Camino

Casa de la Riva
Casa de la Riva

8,8 / 10 (4 hodnocení)

Casa de la Riva se nachází v Trobaju del Camino a nabízí zahradu a terasu. 49 km od La Bañeza. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 6 ložnic, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 2 koupelny s bidetem. Prázdninový dům stojí 3,5 km od Leónu a 44 km od Astorga.

Hotel Alfageme
Hotel Alfageme

7,9 / 10 (381 hodnocení)

V ubytování Hotel Alfageme máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel Alfageme nabízí prostorné pokoje s vlastní koupelnou a bezplatným Wi-Fi. Má restauraci s terasou a nepřetržitě otevřenou recepci. Hotel Alfageme má elegantně zařízené pokoje s dřevěnými podlahami a hudbou v pozadí. Ve všech najdete kabelovou TV s plochou obrazovkou a koupelnu s bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Alfageme Hotel se nachází v klidné části města. Supermarket Mercadona je hned vedle a v okolí najdete restaurace a obchody. Hotel provozuje restauraci La Alforja de Trobaio a snack bar. Do centra Leónu dojedete za 5 minut.

Hostal Restaurante El Abuelo
Hostal Restaurante El Abuelo

6,8 / 10 (37 hodnocení)

Hostal Restaurante El Abuelo se nachází v Trobaju del Camino a nabízí bezplatné Wi-Fi. Nachází se 10 minut jízdy od centra města Leon a nabízí restauraci a bar. Všechny vytápěné pokoje v tomto penzionu mají TV s plochou obrazovkou, psací stůl a šatní skříň. Ve vlastní koupelně najdete vanu nebo sprchu a bezplatné toaletní potřeby. Hotelová restaurace podává domácí tradiční místní pokrmy. K dispozici je také sdílený lounge a služba praní prádla za příplatek. Hostal Restaurant El Abuelo stojí 5 minut jízdy od barů a obchodů. Katedrála Leon je vzdálená 6 km a na letiště Leon dojedete autem za 10 minut.