Ubytování ve městě Ucieda de Arriba

Město Ucieda de Arriba se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ucieda de Arriba nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ucieda de Arriba

La Riguera de Ginio
La Riguera de Ginio

9,5 / 10 (16 hodnocení)

Riguera de Ginio se nachází v malém venkovském městě Ucieda de Arriba a je obklopen zelenou zahradou a krajinou. Nabízí vytápěné apartmány. Horská kola jsou k dispozici zdarma. Apartmány jsou elegantně a moderně zařízené a mají bezplatné Wi-Fi, TV a DVD přehrávač. Mají kuchyň se sporákem, mikrovlnnou troubou a pračkou. Některé mají také hydromasážní vanu. Hosté mohou využívat gril a prádelnu. K dispozici je také bezplatné parkoviště. V okolí najdete mnoho turistických a cyklistických tras, přírodní rezervaci Saja a údolí Cabuérniga. Do pobřežního města San Vicente de la Barquera dojedete za 20 minut. Santander a jeho letiště jsou vzdálené 40 minut jízdy.

La Riguera De Ucieda
La Riguera De Ucieda

9,3 / 10 (6 hodnocení)

La Riguera De Ucieda se nachází ve městě Ucieda de Arriba a nabízí ubytování s výhledem na hory, bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu, terasu a gril. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu s vanou a fénem a kuchyň s lednicí, sporákem a mikrovlnnou troubou. K vybavení patří varná deska, toustovač a kávovar. La Riguera De Ucieda stojí 49 km od přístavu Santander a 38 km od golfového hřiště Abra del Pas. Na letiště Santander je to 46 km.

Posada La Casona De Ucieda
Posada La Casona De Ucieda

9,2 / 10 (149 hodnocení)

Posada La Casona De Ucieda se nachází ve zrekonstruovaném domě ze 17. století v kantabrijském městě Ucieda a nabízí pokoje v rustikálním stylu. Okolní přírodní rezervace Saja-Besaya nabízí klidné prostředí. Pokoje jsou vymalované ve světlých barvách a mají dřevěné prvky a stropní trámy. Všechny jsou vytápěné a mají vlastní koupelnu se sprchou. K dispozici je také společenská místnost. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. V okruhu 5 minut jízdy od penzionu najdete restaurace a obchody. V této oblasti můžete vyzkoušet slavný horský guláš. Posada La Casona De Ucieda obklopují malebné lesy a hory, kde se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Za pouhých 30 minut dojedete na pobřeží a do měst Comillas a San Vicente de la Barquera je to necelých 30 km. Na letiště Santander dojedete za 45 minut.

Apartamentos La Casona
Apartamentos La Casona

9,1 / 10 (105 hodnocení)

Apartamentos La Casona se nachází ve městě Ucieda de Arriba, 49 km od přístavu Santander a 38 km od golfového hřiště Abra del Pas. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a terasou. Některé apartmány mají kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a toustovačem. Apartmán je vzdálený 49 km od knihovny Menendez Pelayo a 50 km od katedrály Santander. Letiště Santander je vzdáleno 46 km.

CASA CON VISTAS EN UCIEDA
CASA CON VISTAS EN UCIEDA

8,6 / 10 (45 hodnocení)

V ubytování CASA CON VISTAS EN UCIEDA máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. CASA CON VISTAS EN UCIEDA se nachází ve městě Ucieda de Arriba, 49 km od přístavu Santander, 38 km od golfového hřiště Abra del Pas a 50 km od knihovny Menendez Pelayo. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a windsurfingu. Tento prázdninový dům se 4 ložnicemi má bezplatné Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou, pračku a kuchyň s lednicí a toustovačem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také bowlingová dráha. CASA CON VISTAS EN UCIEDA stojí 50 km od katedrály Santander. Na letiště Santander je to 46 km.