Ubytování ve městě Udave

Město Udave se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Udave nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Udave

Balkonpe II
Balkonpe II

9,9 / 10 (11 hodnocení)

Balkonpe II se nachází v Udave, pouhých 31 km od Pamplonské katedrály, a nabízí ubytování se zahradou, terasou a bezplatným Wi-Fi. Prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a 2 koupelny. Na místě je k dispozici dětské hřiště a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Pamplona je to 36 km.

Balkonpe I
Balkonpe I

9,6 / 10 (19 hodnocení)

Balkonpe I se nachází v Udave, 31 km od Pamplonské katedrály, a nabízí ubytování s výhledem na hory. Nabízí zahradu, gril, výhled na město a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má Blu-ray přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj, jídelní kout, 2 ložnice a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Pamplona je to 36 km.

Balkonpe Landa Etxea
Balkonpe Landa Etxea

9,5 / 10 (32 hodnocení)

Balkonpe Landa Etxea nabízí ubytování v Udave, 31 km od Pamplonské katedrály. Nabízí výhled na město a hory a bezplatné Wi-Fi. Tato farma má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Pamplona je to 36 km.