Ubytování ve městě Ullastret

Město Ullastret se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ullastret nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ullastret

Holiday Home Ullastreta
Holiday Home Ullastreta

9 / 10 (3 hodnocení)

Holiday Home Ullastreta se nachází v Ullastretu, 16 km od mořské rezervace Medes Islands, 31 km od vlakového nádraží Girona a 40 km od Dalího muzea. Nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou, fénem a pračkou. Nechybí ani TV. Prázdninový dům stojí 48 km od golfového hřiště Peralada a 9,2 km od golfového hřiště Emporda. Na letiště Girona-Costa Brava je to 47 km.

Apartament Farigola
Apartament Farigola

7,8 / 10 (4 hodnocení)

Apartament Farigola se nachází v Ullastretu, 16 km od mořské rezervace Medes Islands, a nabízí terasu, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Tento apartmán se nachází 30 km od vlakového nádraží Girona a 39 km od Dalího muzea. Tento klimatizovaný apartmán má 2 oddělené ložnice, obývací pokoj a koupelnu s bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Apartmán má kuchyň s lednicí, varnou deskou, kávovarem a rychlovarnou konvicí. Apartmán stojí 46 km od golfového hřiště Peralada a 10 km od golfového hřiště Emporda. Na letiště Girona-Costa Brava je to 45 km.

Casa Carina
Casa Carina

7,5 / 10 (13 hodnocení)

Casa Carina se nachází v Ullastretu, 16 km od mořské rezervace Medes Islands, 31 km od vlakového nádraží Girona a 40 km od Dalího muzea. Tento prázdninový dům má také vlastní bazén. Prázdninový dům má 5 ložnic, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 48 km od golfového hřiště Peralada a 9,2 km od golfového hřiště Emporda. Na letiště Girona-Costa Brava je to 47 km.

Apartament Espígol
Apartament Espígol

7 / 10 (5 hodnocení)

Apartament Espígol se nachází v Ullastretu, 16 km od mořské rezervace Medes Islands, 30 km od vlakového nádraží Girona a 39 km od Dalího muzea. Nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán se nachází 18 km od golfového hřiště Playa de Pals a 30 km od Pont de Pedra. Tento klimatizovaný apartmán má samostatnou ložnici, plně vybavenou kuchyň s lednicí a varnou deskou a koupelnu. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán stojí 46 km od golfového hřiště Peralada a 10 km od golfového hřiště Emporda. Na letiště Girona-Costa Brava je to 45 km.