Ubytování ve městě Uterga

Město Uterga se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Uterga nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Uterga

Espectacular apartamento a 10 minutos de Pamplona
Espectacular apartamento a 10 minutos de Pamplona

10 / 10 (6 hodnocení)

Espectacular apartamento a 10 minutos de Pamplona se nachází v obci Uterga, 16 km od Navarrské veřejné univerzity, muzea Navarry a parku Ciudadela. Ubytování je vzdálené 19 km od Pamplonské katedrály a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má 2 oddělené ložnice, 1 koupelnu a obývací pokoj. Na místě je terasa a v okolí se lze věnovat pěší turistice a cyklistice. Espectacular apartamento a 10 minutos de Pamplona stojí 16 km od kongresového centra Baluarte a 17 km od radnice Pamplona. Na letiště Pamplona je to 17 km.

Acogedora casa rural próxima a Pamplona
Acogedora casa rural próxima a Pamplona

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Acogedora casa rural próxima se může pochlubit zahradou, společným salonkem a grilem. a Pamplona nabízí ubytování v Utergě s bezplatným Wi-Fi a výhledem do zahrady. K dispozici je balkon a dětské hřiště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 6 koupelen s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 19 km od Pamplonské katedrály a 16 km od Navarrské veřejné univerzity. Letiště Pamplona je vzdálené 17 km.

ALBERGUE CASA BAZTAN
ALBERGUE CASA BAZTAN

8,2 / 10 (603 hodnocení)

ALBERGUE CASA BAZTAN se nachází v Utergu a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu, sdílený lounge a terasu. 19 km od Pamplonské katedrály a 16 km od Navarrské veřejné univerzity. Nabízí bar a gril. Hotel je nekuřácký a stojí 16 km od univerzitního muzea Navarra. Všechny pokoje v hostelu mají vlastní koupelnu a ložní prádlo. ALBERGUE CASA BAZTAN podává denně kontinentální snídani. V restauraci se podávají pokrmy španělské kuchyně. Na požádání jsou k dispozici také vegetariánská, veganská a bezlepková jídla. V Utergě a okolí se můžete věnovat pěší turistice. Hostel stojí 16 km od parku Ciudadela a kongresového centra Baluarte. Na letiště Pamplona je to 17 km.