Ubytování ve městě Val de San Lorenzo

Město Val de San Lorenzo se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Val de San Lorenzo nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Val de San Lorenzo

Astorga. León. Piscina. Casa Val de San Lorenzo.
Astorga. León. Piscina. Casa Val de San Lorenzo.

9,8 / 10 (5 hodnocení)

Astorga. León. Piscina. Casa Val de San Lorenzo. Nachází se ve Val de San Lorenzo, 8,6 km od paláce Palacio Episcopal de Astorga a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, sdílený lounge a terasu. Nabízí balkon, stolní tenis, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má TV s plochou obrazovkou. Prázdninový dům má také dobře vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, myčkou nádobí a fénem. Hosté mohou využívat krytý bazén. Letiště León je ve vzdálenosti 51 km. León. Piscina. Casa Val de San Lorenzo...

La Posada de Toribia
La Posada de Toribia

9,4 / 10 (671 hodnocení)

La Posada de Toribia se nachází v tradičním městském domě ve Val de San Lorenzo. Nabízí pokoje v rustikálním stylu, restauraci podávající regionální kuchyni a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Pokoje jsou pečlivě zařízené. Všechny mají TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s toaletními potřebami. Tento venkovský dům má soukromou zahradu, venkovní terasu a dětské hřiště. Snídaně na pokoji je k dispozici zdarma. La Posada de Toribia se nachází 5 km od Astorga a 30 minut jízdy od Leónu.

La Lechería
La Lechería

9,1 / 10 (480 hodnocení)

Posada Real La Lecheria nabízí okouzlující ubytování ve venkovském stylu v malebném prostředí obce Val de San Lorenzo. Nabízí bezplatné Wi-Fi a pokoje s TV s plochou obrazovkou. La Lecheria sídlí v bývalé mlékárně a zachovává si původní prvky včetně trámových stropů a odhalených kamenných zdí. Jeho luxusní pokoje jsou světle zařízené a některé mají balkon. Posada má restauraci, která nabízí řadu inovativních tradičních jídel z regionu León. V prostorné obývací části je krb a knihovna. Oblast Maragatería je ideální pro pěší turistiku. Posada leží 5 minut jízdy od Astorga a 25 minut jízdy od Leónu.