Ubytování ve městě Valdefuentes de Sangusín

Město Valdefuentes de Sangusín se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Valdefuentes de Sangusín nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Valdefuentes de Sangusín

Casa Rural Mi Descanso
Casa Rural Mi Descanso

9,7 / 10 (27 hodnocení)

Casa Rural Mi Descanso se nachází asi 43 km od přírodního parku Las Batuecas a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. Tento venkovský dům nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento venkovský dům má 4 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Na letiště Salamanca je to 84 km.

Casa Rural El Carrascal
Casa Rural El Carrascal

8,7 / 10 (46 hodnocení)

Casa Rural El Carrascal se nachází asi 43 km od přírodního parku Las Batuecas a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na hory. Tento venkovský dům má TV s plochou obrazovkou, posezení a CD přehrávač. V kuchyni je lednice, sporák a mikrovlnná trouba. K dispozici je také bidet, bezplatné toaletní potřeby a fén. Personál recepce vám ochotně poskytne informace o okolí. Po dni stráveném pěší turistikou, lyžováním nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat ve společném salonku. Na letiště Salamanca je to 84 km.