Ubytování ve městě Valencia de Don Juan

Město Valencia de Don Juan se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Valencia de Don Juan nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Valencia de Don Juan

Hostal El Palacio
Hostal El Palacio

9,4 / 10 (132 hodnocení)

Hostal El Palacio se nachází ve Valencii de Don Juan, 35 km od Leónu. Nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky, bezplatné Wi-Fi, restauraci a terasu. Na místě je restaurace. Všechny pokoje jsou vybavené TV. Některé pokoje mají balkon nebo terasu. Standardem je vlastní koupelna. Hostal El Palacio stojí 47 km od Astorga a 35 km od Benavente. Na letiště Valladolid je to 86 km.

Hotel Villegas
Hotel Villegas

8,9 / 10 (290 hodnocení)

Hotel Villegas se nachází ve Valencii de Don Juan, 43 km od kláštera San Marcos, a nabízí sezónní venkovní bazén, soukromé parkoviště, zahradu a sdílený lounge. Tento 3hvězdičkový hotel má terasu a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi. Ubytování je nekuřácké a je vzdálené 44 km od kostela San Isidoro. Pokoje jsou vybavené TV s plochou obrazovkou a některé mají výhled na město. Hotel Villegas poskytuje pokoje s ložním prádlem a ručníky. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Hotel Villegas stojí 46 km od katedrály Leon a 43 km od paláce Palacio del Conde Luna. Na letiště León je to 42 km.

Hotel Valjunco
Hotel Valjunco

8,1 / 10 (314 hodnocení)

Tento hotel se nachází ve Valencii de Don Juan, 30 minut jízdy od Leónu. Nabízí prostornou zahradu s venkovním bazénem a pokoje s výhledem na bazén nebo do parku. V restauraci hotelu Valjunco se během týdne podává denní menu a o víkendech speciální menu. Nabízí tradiční pokrmy Leonese a za slunečných dnů můžete jíst na terase. K dispozici je také bar. Hotel Valjunco má pokoje s TV a ústředním topením. Ve všech najdete také vlastní koupelnu s toaletními potřebami. Některé pokoje mají vlastní balkon se stolem a židlemi. Do centra Valencie Don Juan dojdete od hotelu Valjunco za 20 minut a k řece Esla za 3 minuty. Do Ovieda dojedete autem za 1,5 hodiny.

Apartamento Valencia de don Juan
Apartamento Valencia de don Juan

8 / 10 (2 hodnocení)

Apartamento Valencia de don Juan se nachází ve Valencii de Don Juan, 44 km od kláštera San Marcos, kostela San Isidoro a 46 km od katedrály Leon. Tento apartmán se nachází 44 km od Palacio del Conde Luna a 42 km od INCIBE. Tento apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj a plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 42 km od arény León a 43 km od FGULEM. Na letiště León je to 43 km.