Ubytování ve městě Vallfogona de Balaguer

Město Vallfogona de Balaguer se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Vallfogona de Balaguer nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vallfogona de Balaguer

CAL GUINEU
CAL GUINEU

9,5 / 10 (15 hodnocení)

CAL GUINEU se nachází ve Vallfogona de Balaguer, 24 km od vlakového nádraží Lleida, a nabízí balkon, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Ubytování má výhled do zahrady a terasu. Prázdninový dům má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Personál recepce hovoří katalánsky, anglicky a španělsky a ochotně vám poskytne praktické informace o okolí. K dispozici je také gril. CAL GUINEU stojí 25 km od okresní rady Lleida a nadace Adesma. Na letiště Lleida-Alguaire je to 38 km.

Agradable casa rural con piscina privada
Agradable casa rural con piscina privada

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Agradable casa rural con piscina privada se nachází ve Vallfogona de Balaguer, pouhých 28 km od vlakového nádraží Lleida, a nabízí ubytování se zahradou, terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům má také vlastní bazén. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 8 samostatných ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň a 5 koupelen. K dispozici je také 5 koupelen. Hosté mohou využívat venkovní bazén. Agradable casa rural con piscina privada stojí 28 km od Španělské asociace proti rakovině a 29 km od provinční rady Lleida. Na letiště Lleida-Alguaire je to 41 km.