Ubytování ve městě Vera de Erque

Město Vera de Erque se nachází v regionu Tenerife ve státě Španělsko. Celkově ve městě Vera de Erque nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vera de Erque

holiday home Caserio Lomo Arriba Casa Tia Benigna Vera de Erques
holiday home Caserio Lomo Arriba Casa Tia Benigna Vera de Erques

10 / 10 (1 hodnocení)

Prázdninový dům Caserio Lomo Arriba Casa Tia Benigna, Vera de Erques se nachází 20 km od aquaparku Aqualand a 21 km od Los Gigantes a nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. Tento prázdninový dům se nachází 22 km od golfového hřiště Las Americas a 24 km od kongresového centra Piramide de Arona. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 ložnice, posezení, TV, DVD přehrávač a kuchyň s lednicí. Prázdninový dům stojí 35 km od golfového hřiště Golf del Sur a 21 km od parku Siam. Na letiště Tenerife Jih je to 37 km.

holiday home Caserio Lomo Arriba Torre del Sol, Vera de Erques
holiday home Caserio Lomo Arriba Torre del Sol, Vera de Erques

9 / 10 (2 hodnocení)

Prázdninový dům Caserio Lomo Arriba Torre del Sol, Vera de Erques se nachází ve městě Vera de Erque, 20 km od aquaparku Aqualand a 21 km od Los Gigantes, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a zázemím pro vodní sporty. Tento prázdninový dům se nachází 22 km od golfového hřiště Las Americas a 24 km od kongresového centra Piramide de Arona. Prázdninový dům má terasu, 2 ložnice, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem. K dispozici je TV a DVD přehrávač. V okolí se lze věnovat lyžování. Prázdninový dům stojí 35 km od golfového hřiště Golf del Sur a 21 km od parku Siam. Na letiště Tenerife Jih je to 37 km.

holiday home Caserio Lomo Arriba Casa Tia Benigna, Vera de Erques
holiday home Caserio Lomo Arriba Casa Tia Benigna, Vera de Erques

8,7 / 10 (3 hodnocení)

Prázdninový dům Caserio Lomo Arriba Casa Tia Benigna, Vera de Erques se nachází 20 km od aquaparku Aqualand a 21 km od Los Gigantes a nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. Tento prázdninový dům se nachází 22 km od golfového hřiště Las Americas a 24 km od kongresového centra Piramide de Arona. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 ložnice, posezení, TV, DVD přehrávač a kuchyň s lednicí. Prázdninový dům stojí 35 km od golfového hřiště Golf del Sur a 21 km od Siam Parku. Na letiště Tenerife Jih je to 37 km.

holiday home, La Concepción
holiday home, La Concepción

8,3 / 10 (4 hodnocení)

V ubytování holiday home, La Concepción máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Prázdninový dům La Concepción se nachází 14 km od aquaparku Aqualand a 21 km od Los Gigantes a nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. Tento prázdninový dům se nachází 16 km od golfového hřiště Las Americas a 18 km od kongresového centra Piramide de Arona. Prázdninový dům má 2 ložnice, TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a toustovačem. Prázdninový dům je vzdálený 29 km od golfového hřiště Golf del Sur a 15 km od parku Siam. Na letiště Tenerife Jih je to 31 km.

holiday home Caserio Lomo Arriba Torre del Sol Vera de Erques
holiday home Caserio Lomo Arriba Torre del Sol Vera de Erques

Prázdninový dům Caserio Lomo Arriba Torre del Sol, Vera de Erques se nachází ve městě Vera de Erque, 20 km od aquaparku Aqualand a 21 km od Los Gigantes, a nabízí bezplatné Wi-Fi, zázemí pro vodní sporty a klimatizaci. Tento prázdninový dům se nachází 22 km od golfového hřiště Las Americas a 24 km od kongresového centra Piramide de Arona. Prázdninový dům má terasu, 2 ložnice, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem. K vybavení patří TV a DVD přehrávač. V okolí se lze věnovat lyžování. Prázdninový dům stojí 35 km od golfového hřiště Golf del Sur a 21 km od parku Siam. Na letiště Tenerife Jih je to 37 km.