Ubytování ve městě Verges

Město Verges se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Verges nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Verges

Apartment Costa Brava en Verges
Apartment Costa Brava en Verges

9,4 / 10 (37 hodnocení)

V ubytování Apartment Costa Brava en Verges máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartmán Costa Brava cs Verges se nachází ve městě Verges, 14 km od mořské rezervace Medes Islands, 28 km od vlakového nádraží Girona a 30 km od Dalího muzea. Nabízí terasu, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 37 km od golfového hřiště Peralada a 9,4 km od golfového hřiště Emporda. Na letiště Girona-Costa Brava je to 43 km.

Allotjament Activitats Bora Bora-Empordà
Allotjament Activitats Bora Bora-Empordà

7,8 / 10 (17 hodnocení)

V ubytování Allotjament Activitats Bora Bora-Empordà máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Allotjament Activitats Bora Bora-Empordà apartments se nachází ve městě Verges v regionu Baix Empordà a nabízí venkovní bazén, zahradu, sluneční terasu a bezplatné Wi-Fi. Pláž L'Escala je vzdálená 15 minut jízdy. Moderní apartmány s jednoduchým moderním nábytkem, 2 ložnicemi a 1 koupelnou. V obývací části je pohovka a TV. Kuchyňský kout je vybaven mikrovlnnou troubou a kávovarem. Ubytování má ideální polohu pro outdoorové aktivity, jako je pěší turistika. Na místě si můžete půjčit jízdní kola. Allotjament Activitats Bora Bora-Empordà také organizuje plavby lodí. Na letiště Girona-Costa Brava je to 40 km. Na místě je neplacené parkoviště.

Hostal Alberana
Hostal Alberana

7,2 / 10 (320 hodnocení)

OYO Hostal Alberana se nachází v obci Verges a nabízí pokoje s balkonem. Nabízí bezplatné parkování, Wi-Fi zdarma a bar. OYO Hostal Alberana má moderně zařízené pokoje s TV s plochou obrazovkou, topením, psacím stolem a vlastní koupelnou. Některé pokoje mají balkon. Ve všech společných prostorách je k dispozici klimatizace. Snídaně se podává v baru hotelu Alberana. Alberana stojí přibližně 1 km od řeky Ter a personál vám pomůže zajistit výlety na kajaku a pronájem. Do Girony dojedete od penzionu za 30 minut. Pláže krásného pobřeží Costa Brava jsou vzdálené 15 km.