Ubytování ve městě Vibaño

Město Vibaño se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Vibaño nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vibaño

El Cameliar - Vibañu
El Cameliar - Vibañu

9,6 / 10 (5 hodnocení)

El Cameliar - Vibañu se nachází ve Vibañu, 20 km od Bufones de Pria, 26 km od La Cueva de Tito Bustillo a 28 km od Cares Trail. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má přímý přístup na terasu s výhledem do zahrady, 3 ložnice a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Prázdninový dům stojí 34 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes a 46 km od muzea Jurásico de Asturias. Letiště Santander je ve vzdálenosti 101 km.

La Montaña Mágica Hotel Rural
La Montaña Mágica Hotel Rural

9,4 / 10 (375 hodnocení)

La Montaña Mágica Hotel Rural se nachází v El Allende, 10 km od pláží Llanes. Nabízí bezplatné Wi-Fi a elegantní pokoje s odhalenými dřevěnými trámovými stropy a výhledem na hory. Hotel nabízí výběr světlých a prostorných pokojů, apartmánů a apartmá. Apartmány se nacházejí 500 metrů od hotelu v El Allende. Všechny tyto vytápěné apartmány mají výhled na hory, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu. Většina z nich má vířivku a v některých najdete fén. La Montaña Mágica Hotel Rural vám může pomoci s organizací pěších výletů. V okruhu 35 km od hotelu se můžete věnovat různým aktivitám, jako je cyklistika, jízda na kajaku, rafting, jeskyně a golf. V této oblasti najdete největší koncentraci prehistorických jeskynních obrazů v Asturii, včetně Tita Bustilla, El Pindal, El Buxu a Peña Tú. Upozorňujeme, že v některých apartmánech se lze na požádání ubytovat s domácími mazlíčky. Přírodní rezervace Covadonga je vzdálená 30 km a národní park Los Picos de Europa 35 km. La Montaña Mágica Hotel Rural stojí 124 km od letiště Asturias.

El Cuadro de Llanes
El Cuadro de Llanes

El Cuadro de Llanes se nachází ve městě Vibaño a nabízí ubytování s balkonem. Nabízí zahradu, sdílený lounge, výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. El Cuadro de Llanes stojí 44 km od jezera Covadonga a 21 km od Bufones de Pria. Na letiště Santander je to 101 km.