Ubytování ve městě Vilabella

Město Vilabella se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Vilabella nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vilabella

Cal Vibo
Cal Vibo

9,6 / 10 (9 hodnocení)

Cal Vibo nabízí ubytování ve Vilabelle, 18 km od pláže Playa Larga a 40 km od Sitges. 16 km od Tarragony. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má posezení, jídelní kout a kuchyň s myčkou nádobí. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si můžete zahrát stolní tenis a v okolí se věnovat jízdě na koni a pěší turistice. Cal Vibo stojí 30 km od Cambrils a 23 km od La Pinedy. Na letiště Reus je to 25 km.

Casa Rural Cal Parines
Casa Rural Cal Parines

9,5 / 10 (13 hodnocení)

Casa Rural Cal Parines se nachází ve Vilabelle, pouhých 21 km od přístavu Tarragona, a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, zahradou, sdíleným salonkem a bezplatným Wi-Fi. Tento venkovský dům stojí 19 km od kongresového paláce Palacio de Congresos a 14 km od kláštera Santes Creus. Venkovský dům se skládá ze 4 samostatných ložnic, 3 koupelen a obývacího pokoje. Venkovský dům má také 3 koupelny. Venkovský dům má také terasu a gril. Casa Rural Cal Parines stojí 31 km od zábavního parku PortAventura a zábavního parku Ferrari Land. Na letiště Reus je to 21 km.