Ubytování ve městě Vilallovent

Město Vilallovent se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Vilallovent nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vilallovent

Cal Toni de Vilallobent
Cal Toni de Vilallobent

9,3 / 10 (30 hodnocení)

V ubytování Cal Toni de Vilallobent máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Cal Toni de Vilallobent se nachází ve Vilalloventu, 47 km od lyžařského střediska Vall de Núria, 4,6 km od golfového klubu Real Club de Cerdaña a 10 km od Masella. Tento prázdninový dům nabízí výhled na město a hory a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice a na místě je k dispozici lyžárna. Cal Toni de Vilallobent stojí 10 km od Městského muzea Llivia a 18 km od lyžařského střediska La Molina. Letiště Andorra–Letiště La Seu d'Urgell je vzdálené 56 km.

Cal Badia Major
Cal Badia Major

Cal Badia Major se nachází ve Vilalloventu, 47 km od lyžařského střediska Vall de Núria, 4,7 km od klubu Real Club de Golf de Cerdaña a 10 km od Masella. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice. Tento prázdninový dům má 5 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 10 km od Městského muzea Llivia a 18 km od lyžařského střediska La Molina. Letiště Andorra–Letiště La Seu d'Urgell leží 56 km od Cal Badia Major.