Ubytování ve městě Viliella

Město Viliella se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Viliella nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Viliella

Casa rural Molí del Salt - Cerdanya
Casa rural Molí del Salt - Cerdanya

9,7 / 10 (18 hodnocení)

Casa rural Molí del Salt - Cerdanya se nachází přibližně 26 km od obce Masella a nabízí výhled do zahrady, přímý přístup na sjezdovku a balkon. Ubytování je vzdálené 33 km od Real Club de Golf de Cerdaña a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má terasu, 3 ložnice, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň. Na místě je zahrada a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Casa rural Molí del Salt - Cerdanya stojí 35 km od přírodního parku El Cadí-Moixeró a 38 km od lyžařského střediska La Molina. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 42 km.

Cal Tià
Cal Tià

8,7 / 10 (23 hodnocení)

Cal Tià se nachází ve Vilielle, 26 km od Maselly a 33 km od Real Club de Golf de Cerdaña. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Nabízí terasu, výhled na řeku a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Venkovský dům má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Venkovský dům stojí 35 km od přírodního parku El Cadí-Moixeró a 38 km od lyžařského střediska La Molina. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 42 km.