Ubytování ve městě Villacastín

Město Villacastín se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villacastín nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villacastín

Casa Alval
Casa Alval

9 / 10 (2 hodnocení)

Casa Alval se nachází ve Villacastíně v Kastilii a Leonu a nabízí balkon a výhled na hory. Nabízí zahradu, terasu, výhled na město a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento klimatizovaný venkovský dům má 7 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a vířivkou. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. Personál na nepřetržitě otevřené recepci vám poskytne informace. K dispozici je dětské hřiště a gril. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Casa Alval stojí 39 km od náměstí Plaza Mayor a 37 km od Alcazar de Segovia. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 97 km.

La Casa Madrona
La Casa Madrona

8,6 / 10 (25 hodnocení)

La Casa Madrona se nachází ve Villacastíně v Kastilii a Leonu a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Všechny apartmány mají vlastní koupelnu, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu. Některé apartmány mají balkon a/nebo terasu. Apartmán je vzdálený 39 km od náměstí Plaza Mayor a 37 km od Alcazar de Segovia. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 97 km.

Casa Estacio
Casa Estacio

7,9 / 10 (9 hodnocení)

Casa Estacio se nachází ve Villacastíně, 39 km od náměstí Plaza Mayor, 37 km od Alcazaru de Segovia a 39 km od památníku Loba Capitolina. Tento prázdninový dům se nachází 29 km od vlakového nádraží Ávila a 30 km od Polytechnické školy v Avile. Prázdninový dům má terasu, 4 ložnice, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Prázdninový dům stojí 39 km od městských hradeb Segovia a 29 km od autobusového nádraží Avila. Casa Estacio stojí 97 km od letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas.