Ubytování ve městě Villacelama

Město Villacelama se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villacelama nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villacelama

Hotel Rural Astura
Hotel Rural Astura

9,3 / 10 (144 hodnocení)

Hotel Rural Astura se nachází ve městě Villacelama, 4 km od poutní cesty Camino de Santiago. Nabízí výhled na vesnici a pokoje s topením, vlastní koupelnou a bezplatným Wi-Fi. Hotel Astura má tradiční design s kamennými zdmi, odhalenými dřevěnými trámy a rustikální výzdobou. K dispozici je obývací pokoj s pohovkami a krbem a jídelna s velkými okny, která se otevírají do zahrady. V hotelu se podávají domácí jídla a místní jídla. Snídaně v ceně zahrnuje pomerančový džus, kávu nebo čaj, chléb s máslem a marmeládu. Další věci jsou k dispozici za příplatek. Personál hovořící několika jazyky vám ochotně poskytne turistické informace o okolí. Mansilla de las Mulas je vzdálená 4 km a na požádání je k dispozici bezplatná doprava pro poutníky. Řeka Esla je vzdálená jen pár minut chůze a je ideální pro rybaření a další vodní sporty. Můžete se také vydat na lov a na místě je prostor pro psy.

Molino de Villacelama
Molino de Villacelama

9,1 / 10 (42 hodnocení)

V ubytování Molino de Villacelama máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Molino de Villacelama nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky v obci Villacelama, 16 km od Leónu a 49 km od Astorga. Nabízí terasu a sluneční terasu. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Na místě se nachází socha Amancia Gonzáleze jménem "Molinero del aire". Apartmán má kuchyň s myčkou nádobí, sporákem a toustovačem. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Molino de Villacelama poskytuje bezplatné Wi-Fi. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří cyklistika a ve vesnici je k dispozici kurt na paddle tenis. Molino de Villacelama stojí 42 km od La Bañeza a 44 km od Colle. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně rybaření a kanoistiky.