Ubytování ve městě Villafranca-Montes de Oca

Město Villafranca-Montes de Oca se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villafranca-Montes de Oca nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villafranca-Montes de Oca

Hotel San Antón Abad
Hotel San Antón Abad

8,9 / 10 (675 hodnocení)

Hotel San Antón Abad se nachází u cesty Camino de Santiago a je bývalou nemocnicí pro poutníky postavenou v roce 1377. Zachoval si svůj původní design s klasickým nábytkem a vkusně zařízenými pokoji. V jídelně se denně podává snídaně, která je zahrnuta v ceně ubytování. V restauraci si můžete vybrat ze 6 předkrmů a 6 hlavních jídel. Podávají se zde zvěřina, sezónní produkty a místní produkty. Hotel San Antón de Abad má kamenné zdi s klenbami a trámovými stropy a má nepřetržitě otevřenou recepci, kde lze poskytnout turistické informace. Ve společných prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi a k dispozici je také počítač. Pokoje vyvolávají historickou atmosféru a každý je zařízen jinak. Mají výhled do údolí, topení a TV s plochou obrazovkou. Apartmá mají samostatné posezení. Tento hotel se nachází ve městě Villafranca Montes de Oca, 35 km od Burgosu.

La Alpargateria
La Alpargateria

8,8 / 10 (425 hodnocení)

La Alpargateria se nachází v obci Villafranca-Montes de Oca a nabízí ubytování s kuchyňským koutem a výhledem na město. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Po dni stráveném pěší turistikou nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat ve společném salonku. Bed and breakfast stojí 34 km od Kolosea Burgos a 36 km od muzea Burgos. Letiště Burgos je ve vzdálenosti 36 km.

PENSION & BAR JOMER
PENSION & BAR JOMER

8,1 / 10 (127 hodnocení)

PENSION & BAR JOMER se nachází v obci Villafranca-Montes de Oca, 34 km od Kolosea Burgos a 36 km od muzea Burgos. Nabízí bar, bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a neplacené soukromé parkoviště. Ubytování je vzdálené 19 km od kláštera San Juan de Ortega, 20 km od města Yacimientos de Atapuerca a 34 km od Charterhouse of Miraflores. Penzion stojí 35 km od konferenčního centra Forum Evolucion Burgos a muzea lidské evoluce. Každé ráno se podává americká snídaně. PENSION & BAR JOMER stojí 35 km od náměstí Plaza Mayor Burgos a 35 km od náměstí Plaza de España Burgos. Na letiště Burgos je to 35 km.