Ubytování ve městě Villaherreros

Město Villaherreros se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villaherreros nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villaherreros

La Pequeña A y B
La Pequeña A y B

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Nachází se v malé vesnici Villaherreros, La Pequeña A y B má zahradu, zařízenou terasu a gril. Cesta Camino de Santiago je vzdálená 1,5 km. La Pequeña A y B nabízí 2 samostatné domy, každý s posezením a jídelním koutem, TV s plochou obrazovkou a topením. Kuchyň je vybavena varnou deskou, mikrovlnnou troubou a toustovačem.K dispozici je také pračka. Ložnice mají odhalené dřevěné trámy, šatní skříň a koupelnu se sprchou nebo vanou. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. Valladolid, Santander, Burgos a León jsou vzdálené asi 60 minut jízdy. Carrion de los Condes s různými restauracemi a bary je vzdálen 12 minut jízdy.

Hotel Area de Servicio Los Chopos
Hotel Area de Servicio Los Chopos

7,3 / 10 (190 hodnocení)

V ubytování Hotel Area de Servicio Los Chopos máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel Area de Servicio Los Chopos se nachází v obci Villaherreros, 32 km od vily Romana La Olmeda, a nabízí terasu, soukromé parkoviště, restauraci a bar. Tento 3hvězdičkový hotel nabízí sdílený lounge a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou. Všechny pokoje mají terasu. Pokoje jsou vybavené psacím stolem a TV s plochou obrazovkou. Hotel Area de Servicio Los Chopos poskytuje pokoje s ložním prádlem a ručníky. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. V okolí hotelu Area de Servicio Los Chopos se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a dalším aktivitám. Personál recepce hovoří anglicky, španělsky a portugalsky a ochotně vám podá informace o okolí. Na letiště Burgos je to 79 km.

La Quesería
La Quesería

La Quesería se nachází v obci Villaherreros. Vila Romana La Olmeda je vzdálená 33 km a má zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, 3 ložnice, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. K dispozici je dětské hřiště a gril. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Na letiště Burgos je to 80 km.