Ubytování ve městě Villalba del Alcor

Město Villalba del Alcor se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villalba del Alcor nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villalba del Alcor

Casa Rural Mirador del Sol
Casa Rural Mirador del Sol

9,5 / 10 (35 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Mirador del Sol máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Mirador del Sol je venkovský dům situovaný na okraji obce Villalba del Alcor. Toto klimatizované ubytování nabízí venkovní jídelní kout, terasu a bezplatné Wi-Fi. Ubytování se vyznačuje kombinací moderního zařízení a původních prvků s dlážděnými podlahami a dřevěnými trámy. K dispozici je obývací pokoj pro 2 osoby s TV s plochou obrazovkou, krbem, pohovkami a 2 samostatnými postelemi v otevřeném mezipatře. Dům má 2 dvoulůžkové ložnice s oddělenými postelemi, 2 dvoulůžkové ložnice s manželskou postelí a 2 koupelny. V kuchyni je mikrovlnná trouba a varná deska. Casa Rural Mirador del Sol’s Na terase je gril, lehátka a relaxační prostor. V zahradě je pomerančový háj. Ve Villalba del Alcor najdete restaurace, bary a supermarket. Pláže Punta Umbria a Matalascañas jsou vzdálené asi 45 minut jízdy autem. Národní park Doñana a Huelva jsou vzdálené 35 minut jízdy.

Finca Los Alcores
Finca Los Alcores

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Finca Los Alcores se nachází v obci Villalba del Alcor a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s bidetem. 61 km od sevillského letiště.