Ubytování ve městě Villamalea

Město Villamalea se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villamalea nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villamalea

Casa La Abuela
Casa La Abuela

9,4 / 10 (9 hodnocení)

Casa La Abuela se nachází v obci Villamalea. Nabízí výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi. Tento venkovský dům má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou a kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou a toustovačem. Venkovský dům má také gril. Casa La Abuela má také terasu a zahradu. Ubytování je vzdálené 47 km od Albacete a 45 km od Requeny.

CASA RURAL RIO CABRIEL
CASA RURAL RIO CABRIEL

9,2 / 10 (4 hodnocení)

CASA RURAL RIO CABRIEL se nachází v obci Villamalea a nabízí tenisový kurt a gril. Nabízí bezplatné Wi-Fi, jízdní kola zdarma, sezónní venkovní bazén a zahradu. Prázdninový dům má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří španělsky a francouzsky. K dispozici je terasa a dětské hřiště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Na letiště Albacete je to 60 km.

La Derrubiá
La Derrubiá

9,1 / 10 (35 hodnocení)

La Derrubiá se nachází 2,5 km od centra města Villamalea a nabízí zahradu s bazénem. Tento klimatizovaný venkovský dům nabízí bezplatné Wi-Fi a restauraci, která podává domácí jídla. Rustikální pokoje mají trámové stropy, TV a sdílenou koupelnu s fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je sdílený lounge s krbem, TV a DVD přehrávačem a kuchyň se sporákem a myčkou nádobí. La Derrubiá má zařízenou terasu, gril, zeleninovou zahradu a fontány. Poloha hotelu je ideální pro jízdu na koni v okolí. V okruhu 5 minut chůze najdete řadu restaurací podávajících španělskou kuchyni. Přírodní rezervace Hoces del Cabriel je vzdálená 20 minut jízdy. Vlakové nádraží Albacete a centrum města jsou vzdálené 50 km.