Ubytování ve městě Villamayor

Město Villamayor se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villamayor nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villamayor

Alojamiento en Villamayor
Alojamiento en Villamayor

9,1 / 10 (27 hodnocení)

Alojamiento en Villamayor se nachází v obci Villamayor, 6 km od univerzity v Salamance, 5,5 km od univerzity Pontificial a 6,1 km od muzea Art Deco & Art Nouveau. Na náměstí Plaza Mayor Salamanca je to 5,5 km a ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmán má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, pračku a 1 koupelnu s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Museo Historia de la Automoción leží 6,3 km od apartmánu a ke golfovému hřišti Golf Villamayor je to 7 km. Letiště Salamanca je vzdálené 25 km.

Casa del Trotamundos
Casa del Trotamundos

9 / 10 (30 hodnocení)

Casa del Trotamundos se nachází v obci Villamayor de Campos a nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu, sdílený lounge a terasu. Apartmány mají balkon, klimatizaci, TV a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Některé apartmány mají kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí. V tomto venkovském domě se podává snídaně formou bufetu nebo kontinentální snídaně. Na letiště Valladolid je to 54 km.

Villamercedes II
Villamercedes II

8,6 / 10 (5 hodnocení)

Villamercedes II se nachází asi 7,4 km od náměstí Plaza Mayor Salamanca a nabízí ubytování s výhledem na hory, venkovním bazénem, terasou a restaurací. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má Blu-ray přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 2 ložnice a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky a španělsky. Na místě je dětské hřiště. Villamercedes II stojí 7,8 km od univerzity v Salamance a 6,3 km od golfového hřiště Villamayor. Na letiště Salamanca je to 27 km.

Castilho Alojamiento Vacaciones
Castilho Alojamiento Vacaciones

Castilho Alojamiento Vacaciones se nachází ve městě Villamayor, 5,5 km od náměstí Plaza Mayor Salamanca, 5,9 km od univerzity v Salamance a 5,5 km od Univerzity Pontificial. Tento apartmán nabízí výhled na hory a do zahrady a bezplatné Wi-Fi. Tento apartmán má 1 ložnici, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 6,1 km od muzea Art Deco & Art Nouveau a 6,3 km od muzea Museo Historia de la Automoción. Castilho Alojamiento Vacaciones leží 25 km od letiště Salamanca.