Ubytování ve městě Villar de Ciervo

Město Villar de Ciervo se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villar de Ciervo nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villar de Ciervo

Casa Rural La Vertedera III
Casa Rural La Vertedera III

10 / 10 (5 hodnocení)

Casa Rural La Vertedera III se nachází v obci Villar de Ciervo a nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. K dispozici je také patio. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření.

Casa Rural La Vertedera II
Casa Rural La Vertedera II

9,8 / 10 (5 hodnocení)

V ubytování Casa Rural La Vertedera II máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural La Vertedera II se nachází ve Villar de Ciervo a nabízí terasu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 7 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 7 koupelen se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště.

Habitaciones Rurales La Vertedera I
Habitaciones Rurales La Vertedera I

9,6 / 10 (82 hodnocení)

V ubytování Habitaciones Rurales La Vertedera I máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Habitaciones Rurales La Vertedera se nachází v obci Villar de Ciervo, 26 km od města Ciudad-Rodrigo. Nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi. Apartmány mají terasu, klimatizaci, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K dispozici je gril a sluneční terasa.