Ubytování ve městě Villar de Corneja

Město Villar de Corneja se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villar de Corneja nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villar de Corneja

casa rural La Cuadra
casa rural La Cuadra

9,1 / 10 (10 hodnocení)

V ubytování casa rural La Cuadra máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa rural La Cuadra se nachází v obci Villar de Corneja a nabízí vířivku. Nabízí výhled na hory a je vzdálen 43 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos. Apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a vířivkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Během pobytu v apartmánu mohou hosté využívat wellness centrum se saunou a vířivkou. Ubytování je přístupné na lyžích a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Na letiště Salamanca je to 93 km.

casa rural La Fragua
casa rural La Fragua

8,7 / 10 (19 hodnocení)

V ubytování casa rural La Fragua máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa rural La Fragua se nachází v obci Villar de Corneja, 43 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos, a nabízí výhled na město. Prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici gril a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Na letiště Salamanca je to 93 km.

La Cantina casas rurales paredes
La Cantina casas rurales paredes

8,5 / 10 (21 hodnocení)

V ubytování La Cantina casas rurales paredes máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Nachází se 43 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos, La Cantina casas rurales paredes nabízí ubytování s vířivkou ve Villar de Corneja. V okolí se můžete věnovat lyžování, kulečníku a dalším aktivitám. Prázdninový dům má 5 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 5 koupelen se sprchou a vířivkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Salamanca je to 93 km.