Ubytování ve městě Villar de Otero

Město Villar de Otero se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villar de Otero nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villar de Otero

Alojamiento en entorno rural Los Trobos
Alojamiento en entorno rural Los Trobos

8,8 / 10 (193 hodnocení)

V ubytování Alojamiento en entorno rural Los Trobos máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tento nádherný venkovský dům se nachází ve vinařské oblasti Bierzo a nabízí panoramatický výhled na údolí Burbia a Ancares. Nabízí velkou zahradu, sezónní venkovní bazén a bezplatné Wi-Fi. Casona Rural Los Trobos má prostorný obývací pokoj s pohovkami, TV, kulečníkem a stolním tenisem. V rustikální jídelně si hosté mohou vychutnat snídani, oběd a večeři. Pokoje a apartmány v Los Trobos mají TV s plochou obrazovkou a DVD a CD přehrávač. Všechny mají vlastní koupelnu a výhled na hory. Apartmány mají také prostornou obývací část, kuchyň s jídelním koutem a velkou terasu. Hotel Los Trobos má ideální polohu pro pěší turistiku a může pro vás zajistit výlety a exkurze do svých úlů. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Dům se nachází 35 minut jízdy od Ponferrady, známé svým templářským hradem a nachází se na poutní cestě Camino de Santiago. Zlatokopá oblast Las Médulas, zapsaná na seznamu světového dědictví UNESCO, je vzdálená 55 km.

Casa Valentina
Casa Valentina

8,8 / 10 (29 hodnocení)

Casa Valentina se nachází v obci Villar de Otero, 48 km od římských dolů Las Médulas, 33 km od hradu Ponferrada a 36 km od vesnice Piornedo. Je vzdálen 49 km od jezera Carucedo a nabízí turistické informace. Prázdninový dům má 2 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a balkon s výhledem na hory. Na letiště León je to 127 km.

El Mirador de los Trobos
El Mirador de los Trobos

8,5 / 10 (17 hodnocení)

El Mirador de los Trobos se nachází v obci Villar de Otero, 48 km od římských dolů Las Médulas a 33 km od hradu Ponferrada. Nabízí gril a výhled do zahrady. Tento venkovský dům sídlí v budově z roku 2014, 36 km od vesnice Piornedo a 49 km od jezera Carucedo. Venkovský dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Hosté mohou využívat zahradu a v okolí se věnovat pěší turistice a cyklistice. Letiště León je ve vzdálenosti 127 km.