Ubytování ve městě Villar de Plasencia

Město Villar de Plasencia se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Villar de Plasencia nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villar de Plasencia

El Rincon Del Villar
El Rincon Del Villar

9,3 / 10 (282 hodnocení)

El Rincon Del Villar se nachází v obci Villar de Plasencia a nabízí okouzlující rustikální pokoje s trámovými stropy a výhledem do údolí Ambroz. Hosté mohou využívat sdílenou kuchyň a lounge. Každý klimatizovaný pokoj má bezplatné Wi-Fi, kabelovou TV a vlastní koupelnu. V salonku je k dispozici krb s dřevem. V jídelně hotelu Rincon del Villar se podává snídaně s domácími moučníky. K dispozici jsou také 2 velké terasy s výhledem na okolní krajinu. Údolí Ambroz je ideální pro pěší turistiku, rybaření a jízdu na koni. Sjezdovky Sierra de Gredos jsou od hotelu El Rincon vzdálené 25 minut jízdy. Plasencia je 16 km daleko a do Cáceres dojedete autem za 90 minut. Z hotelu se snadno dostanete na dálnici A-66.

Apartamento Tia Antonia
Apartamento Tia Antonia

9,3 / 10 (27 hodnocení)

Tento krásný apartmán s 1 ložnicí má venkovní terasu a vlastní zeleninovou zahradu. Nachází se ve Villar de Plasencia, 15 minut jízdy od Plasencie, v severní části Cáceres. Apartamento Tia Antonia nabízí klimatizaci, bezplatné Wi-Fi, 1 dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí a vlastní koupelnu se sprchou. V rustikálním obývacím pokoji s jídelnou najdete pohodlnou pohovku, TV s plochou obrazovkou a plně vybavený kuchyňský kout. Cáceres, údolí Valle del Jerte nebo národní park Monfragüe jsou vzdálené necelou hodinu jízdy.

Villabellosa
Villabellosa

9,3 / 10 (7 hodnocení)

Villabellosa se nachází v obci Villar de Plasencia v regionu Extremadura a nabízí balkon. Nabízí sdílený lounge, terasu, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 5 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 6 koupelen se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je také TV s plochou obrazovkou a 6 koupelen s fénem. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat cyklistice. Villabellosa stojí 18 km od náměstí Plaza Mayor. Na letiště Salamanca je to 122 km.

Casa Tia Emilia
Casa Tia Emilia

9,1 / 10 (10 hodnocení)

Tento typický venkovský dům ve Villar de Plasencia prošel rekonstrukcí a může se v něm ubytovat až 12 osob v 5 dvoulůžkových pokojích s manželskou postelí. Má odhalené dřevěné trámy, kamenné podlahy a obývací pokoj s krbem. Casa Tia Emilia má individuálně zařízené pokoje v rustikálním stylu s původními dřevěnými stropními ventilátory a kamennými podlahami. Pouze 1 pokoj je vybaven TV s plochou obrazovkou a 2 pokoje mají rozkládací pohovku. V kuchyni si můžete dát snídani s kávou, horkou čokoládou, chlebem a domácími sladkostmi. Kuchyň je vybavena myčkou nádobí, elektrickým sporákem, troubou a mikrovlnnou troubou. K dispozici je také toustovač, kávovar a nádobí. V obývací/jídelní části je k dispozici krb s dřevem. K dispozici je také prádelna s pračkou a žehličkou a žehlicím prknem. Villar de Plasencia se nachází 1 km od dálnice spojující Salamanku s městem Cáceres, které jsou vzdálené něco málo přes 1 hodinu.

Hostal Restaurante EL AVION S,L
Hostal Restaurante EL AVION S,L

7,5 / 10 (48 hodnocení)

Hostal Restaurante EL AVION S, L se nachází v obci Villar de Plasencia, 18 km od náměstí Plaza Mayor. Nabízí ubytování s terasou, neplacené soukromé parkoviště, restauraci a bar. Na skleničku si můžete zajít do snack baru. Penzion poskytuje ubytování v pokojích s šatní skříní. Hostal Restaurante EL AVION S, L má pokoje s výhledem na hory a vlastní koupelnou se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Pokoje mají klimatizaci a TV s plochou obrazovkou. Hostal Restaurante EL AVION S, L. Každé ráno podává snídani à la carte. Na letiště Salamanca je to 122 km.